Tyrifjord Hotell, Kurs- og Konferansesenter A/S Tlf: +47 32778400 Faks: +47 32778401 e-post: hotell@tyrifjord.no Abonner på e-tilbud / nyhetsbrev NOR DE ENG

Bryllup på Tyrifjord Hotell

Hotellet ligger landlig og idyllisk til ved enden av Tyrifjorden, helt nede ved vannet, og våre bryllups -og selskapslokaler med direkte utgang til uteterrassen samt vårt selskapstelt i hagen står pyntet til fest. Vi ønsker brudepar med gjester hjertelig velkommen til bryllupsfeiring på Tyrifjord Hotell hele året.

Vi byr på spennende og kreative bryllupsmenyer, eget konditori og komponerer gjerne menyen for den viktige dagen i samarbeid med brudeparet. Ved bestilt bryllupsfeiring, inviterer vi brudepar til prøvesmaking av den valgte bryllupsmenyen, med tilhørende viner til for å finpusse detaljene rundt bryllupsarrangementet.

Kontakt oss for tilbud på overnatting for bryllupsgjester, samt felles frokost for gjester som ikke overnatter, - en hyggelig avslutning på et vellykket bryllupsarrangement.

Vi har lang erfaring med gjennomføring av bryllupsarrangementer og er behjelpelig med å formidle kontakt til etablerte leverandører av menykort, innbydelser, kirkeprogram, fotografering, norske og engelske bryllupskaker m.m.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale vedrørende deres planlagte bryllupsarrangement.

Aktuelt og kampanjer

 
Høstens og vinterens møter og konferanser - les mer her og kontakt oss for et hyggelig tilbud.

Ny og spennende A la Carte meny for høsten og vinteren 2017/2018 - se menyen her.

Se våre nye og spennende cateringmenyer, - noe for både små og store anledninger.

Bryllupsplaner? Vi takker alle brudepar som har valgt å feire sitt bryllup og sin store dag på Tyrifjord Hotell i 2017. Vi skreddersyr bryllupet etter deres ønsker. Kontakt oss for menyer og informasjon. Les gjerne mer her
 
Se vårt siste nyhetsbrev og følg oss på Facebook: www.facebook.com/TyrifjordHotell
 
    

Noe å feire? Eller kun ut for å spise en hyggelig middag?

Vi inviterer til familielunch hver weekend gjennom hele året. Lunchbuffeten står dekket fra kl. 12:00 og vi har flere bordsettinger.       
        
Hyggelige overraskelser til barna. Kontakt oss gjerne for bordreservasjon. 
 


Et gavekort er den perfekte gave til den som har alt. Se gavekort for ytterligere informasjonHotellets bryggeanlegg byr på 110 båtplasser med strøm og vann, - ledige plasser, ta kontakt med oss for båtsesongen 2017.

Les mer om vår båtmarina eller kontakt oss for ytterligere informasjon.
     Tyrifjord Hotell ønsker velkommen til julebord med velfylt julebordsbuffet eller spennende julemenyer, fengende dansemusikk, julequiz og underholdning hver fredag og lørdag f.o.m. 24. november t.o.m. 16. desember.
 
Gode tilbud både med og uten overnatting!
 
Les mer om årets julebord her.
         


Se ledige stillinger

 

 
 
Design levert av poloni.com
Utviklet av Netpower
Tyrifjord Hotell, Kurs- og Konferansesenter A/S Postboks 172, 3371 Vikersund

Tlf: +47 32778400
Faks: +47 32778401
e-post: hotell@tyrifjord.no